Planering

Tjänster

Låt mig ta hand om hela dekoreringen & planeringen

 

Tjoho, det roliga, planera, designa & dekorera fest! Vilket jag älskar!

Planering är nyckeln till en lyckad fest. Oavsett om de är studenten, 50 års festen, dop, eller bröllop. Så ligger de mycket planering bakom för att få till den där magiska festen alla minns.

Utöver uthyrning hjälper jag er gärna med ett helhetskoncept för er fest, planera & dekorera.
Vi lyfter tillsammans fram en röd tråd som skapar en sammanhängande känsla för festen som speglar just er, baserat på era visioner & drömmar. Det är viktigt för mig att den röda tråden går igenom alla delar av bröllopet & att detaljerna lyfter helheten.

Behöver ni hjälp med att starta upp planeringen? Eller helt enkelt kört fast? Hur kommer vi vidare? Vad är nästa steg?

Jag agerar gärna bollplank under er planering.

Eller vill ni släppa allt vad planering heter så finns jag här. Kom ihåg att planera fest eller bröllop ska vara kul, de ska ge glädje & skapa ett pirr av förväntan, inte kännas tungt eller stressande.

 

Vad kan jag då hjälpa er med?

ALLT, typ!

Jag hjälper er att ta fram färgpaletter, stil, känsla, detaljer, trycksaker, dekor, blommor, att hitta bra passande leverantörer. m.m.

 

Dukning & dekor

Jag har ett stort utbud av hyrprodukter, både porslin, glas, bestick, servetter, dekor & allt till de dukade bordet, även tyger & dekorationer. Ni hittar hela utbudet här.

Jag hjälper er även med inköp för att hitta rätt produkter.

 

Blommor

Blommor, blommor, blommor, att jag älskar blomster & grönt är ingen hemlighet, jag skapar blomsterarrangemang till livets alla fester! Jag skapar med min passion & värme där varje liten blomma väljs ut med omtanke.

Blommorna är en stor del av dekorationen på alla festligheter & blommor kan verkligen liva upp vilken lokal som helst! Jag gör allt från blomsterväggar, vigselbågar, buketter, bordsarrangemang till girlanger & kransar m.m. Jag hjälper er ta fram blommor som passar er & er stil bäst.

 

Trycksaker

Ett handskrivet inbjudningskort eller en vacker bordsdisplay med tillhörande bordsplacering, eller ett vackert festhäfte sätter extra guldkant på ert bröllop. Jag kan ordna alla era trycksaker, skyltar skräddarsytt efter er stil & tema. Jag har samarbetspartner som hjälper till att ta fram allt ni behöver.

 

Leverantörer

Jag hjälper er att ta fram potentiella bra leverantörer. Så som lokaler, vigselplatser, catering, tårtkreatörer, musiker, trycksaker. m.m.

 

Set up/ned rigg

Jag kommer gärna & gör set up på plats på er fest. Hjälper er att dekorera lokalen från golv till tak om ni önskar det, där jag dukar, stylar, skapar blomsterarrangemang & dekor.

På det sättet slipper ni ta hand om logistik, kånkande av möbler & utplacering av dekor. Jag ser till att allt kommer på rätt plats i rätt tid! Jag fotograferar även allting, duking & dekor, eftersom jag även jobbar som fotograf & ni får självklart alla bilder.

 

 

Så ja, jag hjälper er med allt om ni vill.

 

Det finns olika paket för hur mycket av min hjälp ni behöver helt enkelt.

Inget är för stort eller för litet!

För mer information & priser gällande dekor & planering, –kontakta mig.

Följ mig på sociala medier

Blomster & inredningsbutik i Grebbestad & Bohuslän

Samarbetspartner